viernes, 25 de julio de 2008

Meditan su Futuro en la prensa catalana

Fuente: Vilanova Digital.
http://www.vilanovadigital.com/espais/esports/article.asp?IdArticulo=20265

FUTBOL PLATJA

'Meditan su Futuro' campions de la Copa Catalunya de Futbol Platja
L'espectacle i la diversió han estat la tònica d'aquest primer torneig que recorrerà les platges catalanes l'any vinent.


Els valencians “Meditan su futuro” i les barcelonines Po-Po-Po han guanyat la primera edició de la Copa Catalunya de futbol platja celebrada a la platja de La Fragata aquest cap de setmana passat i els vilanovins "Alfaro Aluminios Soldado" aconsegueixen la tercera posició.
La final masculina entre els valencians “Meditan su futuro” i els madrilenys “Pro Carten” no es va decidir fins la tanda de penals i després d’empatar a 1, en el temps reglamentari, la sort dels penals va caure del costat dels valencians que es van imposar per 3 gols a 1. En la final femenina, les barcelonines "PO-PO-PO" es van imposar per 5 gols a 0 a les "Cat-Woman". Marc González va ser el màxim golejador del Campionat amb 14 gols.
A nivell organitzatiu, la bona resposta dels equips i el nivell que es va veure han permès qualificar l'esdeveniment amb molt bona nota i, de cara a la propera temporada, la idea de l’organització és fer una campionat amb diferents seus i una fase final amb 10 proves en 10 localitats del litoral de Catalunya. La estrena aquest any de la Copa Catalunya ha tingut una intenció molt clara; presentar la competició i promocionar-la a Sitges, seu del projecte Beach Soccer Catalunya.
Amb la intenció de promocionar aquest joc i d'organitzar un calendari de proves, el projecte Beach Soccer Catalunya està impulsat per empreses d'esdeveniments, clubs esportius, la FIFA i la federació catalana amb l'organització de la Copa Catalunya amb una cita anual a Sitges.

No hay comentarios:

Publicar un comentario